Εκδήλωση Ενημέρωσης και Υποβολή Αιτήσεων για Νομική Σχολή

Το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει  εκδήλωση παρουσίασης της Νομικής Σχολής  στην Αθήνα, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στις 7:00μ.μ., στο Ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρεταννία” (Σύνταγμα). 

 

  • 7:00 - 7:30 μ.μ. Παρουσίαση της Νομικής Σχολής
  • 7:30 - 9:00 μ.μ. Προσωπική Ενημέρωση / Υποβολή Αιτήσεων 

 

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η πρώτη αυτοτελής Νομική Σχολή που ιδρυθήκε στην Κύπρο και προσφέρει πτυχίο Νομικής Ελληνικού Δικαίου. 

  • Πρώτη αυτοτελής Νομική Σχολή στην Κύπρο
  • Aναγνωρισμένη από το Νομικό Συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας
  • Αναγνωρισμένη από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.) και από το ΔΟΑΤΑΠ
  • Προσφέρει πτυχίο Νομικής Ελληνικού Δικαίου

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΟΑΤΑΠ, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και οι πτυχιούχοι του έχουν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα.

 

Μάθε περισσότερα εδώ.

 

Υποβολή Αιτήσεων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στη Νομική Σχολή και στις υπόλοιπες Σχολές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (έναρξη μαθημάτων 25 Σεπτεμβρίου 2017).

 

Σύμβουλοι καθοδήγησης θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για θέματα σπουδών, εισδοχής και στέγασης. 

 

Προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να διευθετήσουν προσωπικό ραντεβού, επικοινωνώντας με την κα Λουτσία Ναρδή, Υπεύθυνη Γραφείου Εισδοχής, L.Nardi@euc.ac.cy, τηλέφωνο 00357-22713001.