Η ομάδα Χειροσφαίρισης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είχε την τιμητική της στη «Βραδιά Χειροσφαίρισης 2016-2017»

Πρωταθλήτρια Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, η ομάδα Χειροσφαίρισης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου δέχθηκε θερμό χειροκρότημα στη «Βραδιά Χειροσφαίρισης 2016-2017». Την εκδήλωση διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης στο Ολυμπιακό Μέγαρο κατά την οποία βραβεύθηκαν τα σωματεία και οι αθλητές που διακρίθηκαν στην αγωνιστική περίοδο 2016-17. Η ομάδα Χειροσφαίρισης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έλαβε και ειδικό έπαθλο προσφοράς σωματείου προς την Κυπριακή Ομάδα Χειροσφαίρισης. Την τελετή πέραν από τους βραβευθέντες τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΚΟΕ, ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, μέλη της ΚΟΕ, πρόεδροι ομοσπονδιών ενώ εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ήταν παρούσα η επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης, κ. Κάλλη Χατζηιωσήφ. Τη “Βραδιά Χειροσφαίρισης” άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΚΟΧ Χαράλαμπος Λόττας ο οποίος έκανε ένα μίνι απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 ενώ στο καταληκτικό του σχόλιο επεσήμανε: «Είναι η στιγμή την οποία περιμένουν Σωματεία αλλά και αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς αφού μέσω αυτής της τελετής ανταμείβουμε την προσπάθεια, τον κόπο, το μόχθο και τις θυσίες που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Ο Διευθυντής Διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων και Επιχειρησιακών Λειτουργιών κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου ο οποίος παρέλαβε την ειδική διάκριση εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ανέφερε:

«Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ανταποκρίνεται κάθε φορά σε εκκλήσεις της Ομοσπονδίας για βοήθεια ώστε να επιτευχθεί η εύρυθμη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος. Διαβεβαιώνουμε ότι η αγαστή και παραγωγική αυτή συνεργασία και ανταπόκρισή μας θα συνεχισθεί και στο μέλλον με στόχο το “ευ αγωνίζεσθαι” και την ανάδειξη των ηθικών αξιών του αθλητισμού».