Πρωταθλητές στην Κυπριακή Χειροσφαίριση για άλλη μια φορά

Πρωταθλήτρια στην Κυπριακή Χειροσφαίριση παραμένει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου .

Η ομάδα Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στέφθηκε δίκαια και πανάξια πρωταθλήτρια κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ στο κλειστό του Λυκείου Στροβόλου (27-20) με αποτέλεσμα να κατακτήσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Με 8 πρωταθλήματα στην μέχρι τώρα ιστορία του Σωματείου και με το 4ο σερί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάσσει πλέον το όνομα του στις κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Με 17 νίκες και μόλις 1 ήττα στον θεσμό αλλά με ένα αλάνθαστο σερί 16 αγώνων ο φετινός πρωταθλητής μέσα από την σταθερή αγωνιστική του παρουσία και παρά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα τους σ’ ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα από πλευράς ανταγωνισμού των τελευταίων χρόνων.

Το πρώτο πρωτάθλημα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ήρθε το 2005, ακολούθησαν τα πρωταθλήματα του 2008, 2011 και 2013 ενώ τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται μόνιμα στην κορυφή του αθλήματος με ισάριθμες κατακτήσεις 2015, 2016, 2017 και 2018.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΧ Χαράλαμπος Λόττας και τα Μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την δίκαια κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18!

 
This website is using cookies. More info. Agree More Info