Επιλογή Σελίδας
Το Πανεπιστήμιο μας κατέκτησε το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης
Posted: November 20, 2019

Το τίτλο του στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Ανδρών διατήρησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, αφού επικράτησε του Πανεπιστημίου Κύπρου και στο δεύτερο μεταξύ τους παιγνίδι με 39 -25.

Το παιγνίδι ήταν ντέρμπι μόνο για ένα ημίχρονο εκεί όπου οι παίκτες του Πανεπιστημίου Κύπρου τα έδωσαν όλα για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη αλλά βρήκαν απέναντι τους μία πολύ ισχυρή και ώριμη ομάδα όπως είναι αυτή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου η οποία πήρε αυτό που ζητούσε προηγούμενη στο σημαντικό πρώτο μέρος με 16-12.

Από εκεί και πέρα μίλησε η εμπειρία αλλά και η κλάση των παικτών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου οι οποίοι παίζοντας και αποδεικνύοντας γιατί είναι στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια  πέτυχαν το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από μία σπουδαία και σημαντικότατη νίκη η οποία μάλιστα το οδήγησε στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου διατηρώντας τα σκήπτρα σε ένα πραγματικά «δικό» του άθλημα τα τελευταία χρόνια .

Η απόλυτη επικράτηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ήταν απόλυτα δίκαιη αφού παρουσίασε την πληρέστερη για ακόμη μία χρονιά ομάδα και δίκαια κατέκτησε και τον τίτλο ακόμη ενός Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες Αγώνες Νίκες Ήττες Ισοπαλίες Τέρματα Βαθμοί
1. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3 3 0 0 100-68 6
1. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3 1 2 0 95-102 2
1. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2 0 2 0 55-80 0