Επιλογή Σελίδας

Αίτηση για παροχή φοιτητικών επιδομάτων σε οικογένειες Ελλαδιτών φοιτητών και σε επαναπατρισθείσες οικογένειες Κύπριων φοιτητών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019

Posted: November 5, 2019

Υποβολή αιτήσεων για παροχή φοιτητικών επιδομάτων σε οικογένειες Ελλαδιτών φοιτητών/ριών και σε επαναπατρισθείσες οικογένειες Κύπριων φοιτητών/ριών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Η  Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για παροχή φοιτητικών επιδομάτων για τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Φοιτητές/ήτριες από την Ελλάδα, οι οποίοι/ες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019 φοιτούσαν σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου και οι οικογένειες των οποίων έχουν ως μόνιμη διαμονή τους την Ελλάδα.
  • Φοιτητές/ήτριες από την Κύπρο, οι οποίοι/ες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 φοιτούσαν σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου ή του εξωτερικού και οι οικογένειες των οποίων έχουν επαναπατρισθεί.

Οι συμπληρωμένες αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου του 2019. Παράλειψη υποβολής αίτησης στην πιο πάνω προθεσμία συνεπάγεται απώλεια του δικαιώματος για διεκδίκηση φοιτητικών επιδομάτων.

 Οι συμπληρωμένες αιτήσεις να παραδίδονται ΜΟΝΟ στην Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Διεύθυνση:Τεύκρου 6, 4ος Όροφος, 1066 Λευκωσία) από τις 8:00 π.μ. – 14:30 μ.μ. (Δευτέρα-Παρασκευή) Τηλέφωνο Υπηρεσίας: 22 804002.

 Αιτήσεις και ενημερωτικά έντυπα μπορούν να εκτυπωθούν ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.