Επιλογή Σελίδας

Μεταπτυχιακοί Φοιτητές από την Κίνα ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο μας

Posted: January 22, 2020

Στην Αίθουσα της Συγκλήτου – παρουσία των πρυτανικών Αρχών, Κοσμητόρων και της Διοίκησης -,  πραγματοποιήθηκε αποχαιρετιστήρια τελετή για μεταπτυχιακούς φοιτητές από την Κίνα που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους.

Ο Πρύτανης Καθηγητής Κώστας Γουλιάμος συνεχάρη τους Κινέζους φοιτητές για την επιτυχία τους και τους κάλεσε «να γίνουν πρέσβεις της Κύπρου και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Κίνα».

«Κατά την διάρκεια της παραμονής σας» είπε ο Πρύτανης «κτίσαμε μαζί μια δυνατή σχέση φιλίας και επιστημονικής συνεργασίας. Ενισχύσαμε κι ενδυναμώσαμε τους δεσμούς μας, τους δεσμούς με το μεγάλο πολιτισμό της Κίνας».

Εκ μέρους των φοιτητών, ο κ. Suonan Cairang ευχαρίστησε τους ακαδημαϊκούς και τη διοίκηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για τις πολύτιμες γνώσεις, τις υπηρεσίας και την μοναδική εμπειρία που τους προσέφεραν. «Γνωρίζαμε ότι η Κύπρος είναι ένα νησί στην νοτιοανατολική Μεσόγειο. Εδώ μαζί σας, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, διαπιστώσαμε ότι κατοικείται από ιδιαίτερα φιλικούς ανθρώπους, επιστήμονες υψηλού επιπέδου, με βαθιά εκτίμηση στον πολιτισμό, τα γράμματα και τις τέχνες. Η χώρα σας είναι χώρα γαλήνης».

Απευθυνόμενος ειδικά στον Καθηγητή Κώστα Γουλιάμο, ο κ. Suonan Cairang είπε «σας ευχαριστούμε κ. Πρύτανη γιατί ενδυναμώσατε την παρουσία μας εδώ. Σας οφείλουμε πολλά για όσα μάθαμε».