Επιλογή Σελίδας

Γιατί το EUC

Yunhua Gong

MBA, Κίνα

Το πρόγραμμα MBA στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αναπτύσσει τις ηγετικές μας ικανότητες και μας παρέχει ισχυρή επιχειρηματική γνώση και πολύτιμα εργαλεία για τη μελλοντική εξέλιξη της σταδιοδρομίας μας.

Elena Maslennikova

Marketing and Social Media , Ρωσία

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται σε μια κεντρική περιοχή της Λευκωσίας, οπότε ό, τι χρειάζομαι είναι πολύ κοντά. Λατρεύω την Κύπρο και νιώθω ότι η ζωή εδώ είναι πολύ ευχάριστη, αλλά κυρίως πολύ ασφαλής!

Εύα Σοφοκλέους

ΜΜΕ και Επικοινωνία, Κύπρο

Σπουδάζω στο EUC τα τελευταία τρία χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτή μου την επιλογή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που με οδήγησαν να επιλέξω το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι οι καθηγητές είναι υψηλού επιπέδου και πολύ υποστηρικτικοί – στηρίζουν τους φοιτητές και είναι πάντα πρόθυμοι να τους βοηθήσουν.

Στέλιος Παπαγεωργίου

Γραφικές Τέχνες, Κύπρο

Ο κάθε φοιτητής έχει προσωπικό σύμβουλο, ο οποίος τον καθοδηγεί και τον στηρίζει σε διάφορα θέματα που αφορούν στα μαθήματα και την επίδοσή του στο πανεπιστήμιο.

Richard Saad

Ιατρική, Γαλλία

Η Ιατρική στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνδυάζει καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης με υπερσύγχρονα εργαστήρια προσομοίωσης. Στην Ιατρική Σχολή υπάρχει ένα διεθνές, πολυπολιτισμικό περιβάλλον, καθώς οι συμφοιτητές μου προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα χωρών. Είμαστε μια πολύ συνδεδεμένη ομάδα.

Μαρία Αριστείδου

Λογιστική, Κύπρος

Το καλύτερο Πανεπιστήμιο στην Κύπρο!

Constantinos Drosos

Λογοθεραπεία, Ελλάδα

The Best of the best. Organized and Friendly at the same time. I totally recommend all the programs and especially Speech Language Therapy Program. Education that is worth.