Επιλογή Σελίδας

Campus Life - Γενικά

Στην πανεπιστημιούπολη του EUC θα βρείτε ένα πλήρες φάσμα φοιτητικών υπηρεσιών και θα βιώσετε μια συναρπαστική φοιτητική ζωή τόσο εντός του πανεπιστημίου όσο και εκτός, στην πλούσια πολιτιστική πόλη της Λευκωσίας.

Νέα και Εκδηλώσεις

Το διεθνή συνέδρια, τα συμπόσια, οι ομιλίες από διακεκριμένους καθηγητές, οι εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις συμβάλλουν καθοριστικά στην ενδυνάμωση της εμπειρίας, των γνώσεων και των δεξιοτήτων των φοιτητών του EUC.

Δραστηριότητες και Όμιλοι

Η φοιτητική ζωή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πανεπιστημιακής εμπειρίας, καθώς προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης και ενίσχυσης των επικοινωνιακών και ηγετικών τους δεξιοτήτων…..

Αθλητισμός

Το αθλητικό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πανεπιστημιακής ζωής. Οι ομάδες ανδρών και γυναικών….

#ProudToBeEUC

Οι φοιτητες μιλουν για μας

Υγεία και Ευεξία

Ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών ενδυναμώνουν το περιβάλλον σπουδών και εργασίας, υποστηρίζοντας την υγεία και ευεξία της φοιτητικής, της ακαδημαϊκής και διοικητικής κοινότητας στην πανεπιστημιούπολη του EUC.

Στέγαση

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Γραφείου Στέγασης θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την κατάλληλη διαμονή που ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις….

Υπηρεσίες Διεθνών Φοιτητών

Πρόγραμμα Ένταξης Νέων Φοιτητών. Παραλαβή από το Αεροδρόμιο. Υπάρχουν δύο διεθνή αεροδρόμια στην Κύπρο. Ο Διεθνής Αερολιμένας….

Ζωή στη Λευκωσία

Η Λευκωσία είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και φιλόξενες πόλεις για να ζεις και να σπουδάζεις στην Κύπρο. Δυναμική και ποικιλόμορφη, η Λευκωσία….