Επιλογή Σελίδας

Στέγαση

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Γραφείου Στέγασης θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την κατάλληλη διαμονή που ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Το Γραφείο Στέγασης παρέχει βοήθεια για διαμονή στα πανεπιστημιακά διαμερίσματα και σε ιδιωτικά διαμερίσματα γύρω από την Πανεπιστημιούπολη. Τα φοιτητικά διαμερίσματα είναι πάντοτε σε υψηλή ζήτηση και κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών μηνών Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.    

Στοιχεία Επικοινωνίας με το Γραφείο Στέγασης του Πανεπιστημίου:

Τηλέφωνα: +357 22713279 / +357 22713152

Fax: +357 22713172

Email: housing@euc.ac.cy

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τς πλησιέστερες Οικιστικές μονάδες για την διαμονή σας.

Unihalls Trinity

Οι νέες μας φοιτητικές οικιστικές μονάδες Unihalls Trinity βρίσκονται μόλις πέντε λεπτά από την πανεπιστημιούπολη και περιλαμβάνουν 228 μοντέρνα στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου. Το καινούργιο οικιστικό συγκρότημα έχει σχεδιαστεί με βάση υψηλής ποιότητας οικιστικά πρότυπα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου σπουδαστή. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με κουζίνα, ντουλάπες, μπάνιο και σύστημα κλιματισμού/θέρμανσης. Η διαμονή στο Unihalls Trinity προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φοιτητικής ζωής σε ένα ασφαλές περιβάλλον, δίπλα από την πανεπιστημιούπολη με υπηρεσίες που επιτρέπουν στους φοιτητές να συνδυάσουν σπουδές και κοινωνική ζωή. Το συγκρότημα διαθέτει εστιατόριο-καφέ, γυμναστήριο, αίθουσα πλυντηρίου, σύνδεση με το διαδίκτυο (internet connection) υψηλής ταχύτητας, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και ποδήλατων και 24ωρο σύστημα ασφάλειας. Η Πανεπιστημιούπολη και το Unihalls Τrinity βρίσκονται σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Λευκωσίας και περιτριγυρίζονται από εστιατόρια, καφέ, βιβλιοπωλεία, φαρμακεία, υπεραγορές και εμπορικά κέντρα. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από €117 μέχρι €144, ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Έξοδα ηλεκτρισμού και νερού περιλαμβάνονται στο ενοίκιο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επικοινωνήστε:

Τηλέφωνο: +357 22050005

Toll Free (local calling) 77770404

Ιστοσελίδα: unihalls.eu/unihalls-trinity

Email: trinity@unihalls.eu

U-CITY Residence

Το κτήριο U-CITY Residence  βρίσκεται 300 μέτρα από την Πανεπιστημιούπολη. Διαθέτει 78 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο διαμερίσματα από 28-35 τετραγωνικά μέτρα. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από €130 μέχρι €150, ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται  τα έξοδα ηλεκτρισμού και νερού, η χρήση του γυμναστηρίου, σύνδεση στο διαδίκτυο, κοινόχρηστα καθώς και η υπηρεσία καθαρισμού δωματίου. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Επικοινωνήστε:

Tel: +35799813834
Email: management@ucityresidences.com

The MedBoutique Residence

Το κτίριο The Med –Boutique Residence βρίσκεται στα 250 μέτρα από την Πανεπιστημιούπολη. Διαθέτει 35 πολυτελή πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο διαμερίσματα από 35-49 τετραγωνικά μέτρα. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από €169 μέχρι €200, ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται  τα έξοδα ηλεκτρισμού και νερού, σύνδεση στο διαδίκτυο και τα κοινόχρηστα. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών. Στο κτίριο διαμένουν περισσότερο φοιτητές Ιατρικής αλλά και της Οδοντιατρικής

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. (https://themed.com.cy/el/)

Επικοινωνήστε:

Tel: +357 7000 7016
Email: living@themed.com.cy

Cyprialife Residence

Το Cyprialife Residence απέχει μόνο λίγα λεπτά από την Πανεπιστημιούπολη και βρίσκεται απέναντι από το κτίριο Unihalls Trinity. Αυτή η σύγχρονη οικιστική μονάδα στεγάζει 44 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο. Σε κάθε στούντιο υπάρχει κουζίνα, μπάνιο, μεγάλο κρεβάτι, γραφείο και βιβλιοθήκη, καναπές με βοηθητικά τραπεζάκια, ευρύχωρη ντουλάπα, τραπέζι κουζίνας και καρέκλες. Το κάθε διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με φούρνο και ηλεκτρική εστία, ψυγείο και πλυντήριο. Όλα τα στούντιο διαθέτουν σύστημα εξαερισμού, κλιματιστικό θερμού και κρύου αέρα και παρέχουν δωρεάν ενσύρματη πρόσβαση στο internet. Οι λογαριασμοί για το νερό και τον ηλεκτρισμό καταβάλλονται από τον ένοικο. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών.

 

Επικοινωνήστε:

Τηλέφωνο: +357 22887329 / +357 22887325

Fax: +357 22887464

Email: stsakistou@cnpcyprus.com

Περισσότερες Πληροφορίες
CYPRIALIFE RESIDENCE
Απόσταση από το Πανεπιστήμιο 200m
Χωρητικότητα/ένοικοι 44
διαμερισμάτων στούντιο 42
Επιπλωμένα
Κουζίνα
Εξαερισμός
Κλιματισμός (ζεστός και κρύος αέρας)
Μπαλκόνι
Ανελκυστήρας
Υπηρεσίες Συντήρησης
Internet Σταθερή σύνδεση χωρίς χρέωση
Κοινόχρηστα έξοδα Συμπεριλαμβάνονται στο ενοίκιο
Πλυντήριο Πλυντήριο σε κάθε διαμέρισμα
Χώροι Στάθμευσης

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ

Είδος Διαμερίσματος Διάρκεια Σύμβασης Ετήσιο Κόστος Ενοικίου € Μηνιαίο Ενοίκιο
Στούντιο 12 μήνες 5.880 490

 

 

Κόστος ζωής

Τα έξοδα διαβίωσης στη Λευκωσία για τον μέσο φοιτητή υπολογίζονται μεταξύ €450 με €550 μηνιαίως.

Διαμονή Εκτός Πανεπιστημιούπολης

Το Γραφείο Στέγασης διαθέτει κατάλογο με διαμερίσματα/οικίες προς ενοικίαση που βρίσκονται πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη. Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία και οι φοιτητές μπορούν να εξασφαλίσουν διαμονή χωρίς δυσκολία. Το ενοίκιο για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου συνήθως κυμαίνεται μεταξύ €400 και €500 μηνιαίως, για ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων μεταξύ €500 και €6000 τον μήνα, ενώ για ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, το ενοίκιο κυμαίνεται μεταξύ €650 και €700 τον μήνα

Οι Υπηρεσίες Στέγασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου λειτουργούν σε συμβουλευτικό επίπεδο όσον αφορά την παροχή πληροφοριών για τη στέγαση των φοιτητών. Οποιεσδήποτε συμφωνίες στέγασης μεταξύ φοιτητών και ιδιοκτητών θα πρέπει να μελετώνται προσεκτικά και συζητούνται  με κάθε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη Οικιστικής Μονάδας πριν από τη σύναψη οποιασδήποτε συμφωνίας στέγασης. Η λειτουργία, διαχείριση και εφαρμογή συμφωνιών στέγασης είναι αποκλειστική ευθύνη του κάθε ιδιοκτήτη και φοιτητή και σε καμία περίπτωση το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν θα είναι υπεύθυνο για τυχόν διαφορές μεταξύ ιδιοκτητών Οικιστικών Μονάδων και φοιτητών.