Επιλογή Σελίδας
Τάξη του 2021, συγχαρητήρια!
Posted: May 28, 2021

Τάξη του 2021, συγχαρητήρια! Έχετε ξεπεράσει πρωτοφανείς προκλήσεις προχωρώντας για να φτάσετε σε αυτό το ξεχωριστό ορόσημο στο εκπαιδευτικό σας ταξίδι.

Η πορεία της πανδημίας παραμένει δύσκολη και οι επικρατούσες συνθήκες δεν επιτρέπουν ασφαλή πραγματοποίηση τελετών αποφοίτησης δια ζώσης. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα διοργανώσει διαδικτυακές τελετές αποφοίτησης για φοιτητές που αποφοιτούν το 2021. Οι διαδικτυακές τελετές θα μας επιτρέψουν να τιμήσουμε όλοι μαζί τα επιτεύγματά σας και να γιορτάσουμε με ασφάλεια το γεγονός της αποφοίτησής σας με την οικογένεια σας και τον υπόλοιπο κοινωνικό σας κύκλο.

Οι Διαδικτυακές Τελετές Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

ΗμερομηνίαΣχολήLinkΏρα
17/6/21Ιατρική Σχολή 

 

 

live.euc.ac.cy

 

06.00μμ
19/7/21Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων06.00μμ
20/7/21Σχολή Επιστημών της Αγωγής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

 

06.00μμ
21/7/21Νομική Σχολή06.00μμ
22/7/21Σχολή Θετικών Επιστημών06.00μμ

Για την προετοιμασία σας γι’ αυτό το σημαντικό γεγονός πρέπει να ακολουθήσετε την καθορισμένη διαδικασία που περιγράφεται πιο κάτω:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ:

  1. Για τη συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής πατήστεεδώ.
  2. Στην Αίτηση θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε μια προσωπική σας φωτογραφία ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες.

Τελική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 16 Ιουνίου 2021.Αιτήσεις πέραν της ημερομηνίας αυτήςΔΕΝθα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να συμπληρώσετε την Αίτηση διαδικτυακά ή παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Αντρέα Πεττεμερίδη στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, στοΑ.Pettemerides@euc.ac.cy

ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ
Η ομιλία του/της αριστούχου φοιτητή/τριας γίνεται από τον/την τελειόφοιτο
με τον υψηλότερο Γενικό Μέσο Όρο σε προπτυχιακό επίπεδο, δεδομένου ότι πραγματοποιείται περάτωση σπουδών τον Μάιο (Εαρινό Τετράμηνο) του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
Τα Ακαδημαϊκά Βραβεία Αριστείας χορηγούνται στους τελειόφοιτους
φοιτητές με τον υψηλότερο Γενικό Μέσο Όρο, τόσο σε προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό επίπεδο. Δικαιούχοι είναι φοιτητές/τριες που αποφοιτούν στο αντίστοιχο Ακαδημαϊκό Έτος (Φθινόπωρο ή / και Εαρινό Τετράμηνο).

Το πρόγραμμα θα σας αποσταλεί μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη φοιτητική σας διεύθυνση. Μπορείτε να προσκαλέσετε όσα άτομα θέλετε για να παρακολουθήσουν την τελετή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ

Για την έκδοση του Τίτλου Σπουδών είναι απαραίτητη η κατάθεση της Αίτησης Τίτλου Σπουδώνηλεκτρονικά.Για όσους φοιτητές δεν υποβάλουν τη σχετική αίτηση, δεν θα εκδίδεται Τίτλος Σπουδών. Οι Τίτλοι Σπουδών εκδίδονται σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία που ανακοινώνεται από το Γραφείο Εγγραφών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:reg@euc.ac.cy
Οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν την
Αίτηση Έκδοσης Τίτλου Σπουδώνδιαδικτυακά πατώνταςεδώκαι ακολούθως να επιλέξουν «ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ». Θα πρέπει να συνδεθείτε με τη φοιτητική σας ηλεκτρονική διεύθυνση (email) για να μπορέσετε να υποβάλετε την αίτηση.