Επιλογή Σελίδας

Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου μας: Ολοκλήρωση Προγράμματος “Βοηθός Οδοντιάτρου”

Posted: September 14, 2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Διετές Πρόγραμμα “Βοηθός Οδοντιάτρου” που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Μέριμνα – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Ελλάδος σε συνεργασία με την Οδοντιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των εκπαιδευτικών μαθημάτων, της πρακτικής άσκησης και των Mastercourse Workshops, ο διετής κύκλος σπουδών έλαβε τέλος με την πραγματοποίηση της τελετής αποφοίτησης των σπουδαστών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου στην Αθήνα.

Η απονομή των Πιστοποιητικών έγινε από τον Κοσμήτορα της Οδοντιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητή Αθανάσιο Ε. Αθανασίου και τον Διευθυντή Κατάρτισης του Ινστιτούτου, Οδοντίατρο Νικόλαο Νάκα.

Ο Καθηγητής Αθανασίου συνεχάρη τους αποφοιτήσαντες σπουδαστές και τους ευχήθηκε επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία. Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Νάκα και το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό του Ινστιτούτου Μέριμνα για την συνδιοργάνωση του προγράμματος και την επιτυχή συνεργασία.

Ο Βοηθός Οδοντιάτρου αποτελεί μία πολύτιμη μονάδα του προσωπικού του σύγχρονου οδοντιατρείου που πρέπει να χαρακτηρίζεται από υψηλή τεχνική εκπαίδευση και επαγγελματισμό. Το Πρόγραμμα «Βοηθός Οδοντιάτρου» συνεχίζεται με την έναρξη των επομένων τάξεων των νέων σπουδαστών (www.e-merimna.gr).