Επιλογή Σελίδας

2ο Θερινό Πανεπιστήμιο Ελληνικών Σπουδών με θέμα: Μύθος, Ιστορία, Εικόνα

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ελληνικές Σπουδές (Ιστορία, Αρχαιολογία και Τέχνη, Πολιτιστική Διαχείριση), και η Ερευνητική Μονάδα ISTÓS– MRU7 Histοry, Archaeology, Heritage Management του Κέντρου Αριστείας SOSCIEATH (Τhe Centre of Excellence in Research & Innovation in Social Sciences, the Arts and the Humanities) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με το Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή διοργανώνουν το 2ο Θερινό Πανεπιστήμιο  Ελληνικών Σπουδών με θέμα: Μύθος, Ιστορία, Εικόνα.

Οι δράσεις είναι ανοικτές στο κοινό και θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή (Λευκωσία, Αμμοχώστου 55-59) στις 8, 9, και 10 Ιουνίου 2023. 

Οι δράσεις αυτές απευθύνονται σε όλες και σε όλους και ειδικότερα σε ιστορικούς, φιλολόγους, αρχαιολόγους, εκπαιδευτικούς που εργάζονται στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε όσες και όσους απασχολούνται σε πολιτιστικά ιδρύματα και ιδρύματα μνήμης (μουσεία, βιβλιοθήκες, αρχεία), σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς (συμπεριλαμβανομένων φορέων πολιτισμού και τοπικών αρχών στην Ελλάδα και την Κύπρο), στην τουριστική βιομηχανία και σε τομείς που σχετίζονται με την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Οι δράσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Ιουνίου είναι ανοικτές σε όλες και σε όλους και δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί η δήλωση συμμετοχής.  

Όσες και όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν στη δράση οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου (Σάββατο 09.30-13.30 ) παρακαλούνται όπως συμππληρώσουν την πιο κάτω δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 4 Ιουνίου ΕΔΩ 

Θα δοθεί πιστοποιητικόπαρακολούθησης.

Για να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ

Περαιτέρω πληροφορίες:

Πάνος Χριστοδούλου (PhD Αρχαία Ιστορία) | Επίκουρος Καθηγητής, Ελληνικές Σπουδές

Συντονιστής ΜΑ Ελληνικές Σπουδές | Τμήμα Ανθρωπιστικών Επιστημών

[email protected]