Επιλογή Σελίδας

Δια ζώσης παρουσιάσεις του Πανεπιστημίου μας στην Ελλάδα

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC) διοργανώνει δια ζώσεις εκδηλώσεις παρουσίασης στην Ελλάδα ως ακολούθως:

Ημερομηνία Ώρα Χώρος Διεξαγωγής Δήλωση Συμμετοχής
Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 19:00 ΑΘΗΝΑ:

Ξενοδοχείο «King George»

ΕΔΩ
Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Ξενοδοχείο «ΔΑΙΟΣ»

ΕΔΩ

 

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα γίνει αναφορά στις Σχολές, στα προγράμματα σπουδών, στη στέγαση, στη διαδικασία εισαγωγής, στη φοιτητική ζωή, στη Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και στις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου, οι οποίες το αναδεικνύουν ως ένα διεθνούς κύρους περιφερειακό Πανεπιστήμιο. Οι συμμετέχοντες/ουσες να έχουν τη δυνατότητα να θέσουν απορίες και ερωτήματα.

Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης πανεπιστήμιων QS Stars University Ratings 2021, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση Πέντε Αστέρια (rated excellent) για τη συνολική του επίδοση. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στους τομείς της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της διεθνοποίησης, της στήριξης των φοιτητών, της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα Ιατρικής.

Υποβολή Αιτήσεων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2023 (έναρξη μαθημάτων Οκτώβριος 2023) και για Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα ελληνικά.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://euc.ac.cy/en ή επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους του Τμήματος Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο [email protected]