Επιλογή Σελίδας

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2023

Posted: April 4, 2023

Η ολοκλήρωση των σπουδών είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ζωής σας και ο κύκλος αυτός ολοκληρώνεται με την Τελετή Αποφοίτησης. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σας συγχαίρει και σας καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια των Αποφοίτων του.

Οι Τελετές Αποφοίτησης 2023 θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

Ημερομηνία Σχολή Χώρος Διεξαγωγής Ώρα Έναρξης Ζωντανή μετάδοση
15/06/2023 Ιατρική Σχολή Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 8:30μμ [email protected]
05/07/2023 Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Σχολή Επιστημών της Αγωγής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 8:30μμ [email protected]
06/07/2023 Νομική Σχολή & Σχολή Θετικών Επιστημών Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 8:30μμ [email protected]
19/07/2023 Οδοντιατρική Σχολή Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου 8:30μμ [email protected]

Για την προετοιμασία σας γι’ αυτό το σημαντικό γεγονός πρέπει να ακολουθήσετε την καθορισμένη διαδικασία που περιγράφεται πιο κάτω:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ:

Τα κριτήρια συμμέτοχής στην Τελετή Αποφοίτησης είναι τα εξής:

Πτυχιακά Προγράμματα: Συμπλήρωση τουλάχιστον 210 ECTS με εξαίρεση το πτυχίο Φαρμακευτικής – κριτήριο 270 ECTS, το πτυχίο Ιατρικής – κριτήριο 360 ECTS και το πτυχίο Οδοντιατρικής – κριτήριο 300 ECTS. 

Μεταπτυχιακά Προγράμματα: Συμπλήρωση τουλάχιστον 60 ECTS με εξαίρεση το Μεταπτυχιακό Ειδικής Ενιαίας Εκπαίδευσης και Κλινικής Ψυχολογίας όπου οι φοιτητές που δικαιούνται να λάβουν μέρος θα πάρουν σχετική ενημέρωση από το Γραφείο Εγγραφών.

Τελική Ημερομηνία Υποβολής Αίτησης: 31 Μαΐου 2023. Αιτήσεις πέραν της ημερομηνίας αυτής ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ:

Πριν προχωρήσετε στην Αίτηση Συμμετοχής στην τελετή αποφοίτησης, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την διαδικασία ενοικίασης ή αγοράς της τηβέννου σας είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας https://eurojet.com.cy/gowns-university-college ή με πληρωμή απευθείας στα γραφεία του EuroJet.

Με την πληρωμή της στολής σας, θα πάρετε ένα αριθμό αναφοράς/απόδειξης ο οποίος απαιτείται για την επιτυχή συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής στην Τελετή Αποφοίτησης.

Παρακαλώ πατήστε εδώ  για να συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής στην Τελετή Αποφοίτησης. (Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Αντρέα Πεττεμερίδη στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στο Α[email protected])

Θα μπορείτε να παραλάβετε την τήβεννο σας από την 1 Ιουνίου 2023 από τα καταστήματα της Eurojet Offices. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22-375050 ή με όποιο τρόπο έχετε επιλέξει εσείς στην αίτηση σας.

ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να συμμετάσχετε στην διαδικτυακή πρόβα αποφοίτησης. Συνδεθείτε με το πιο κάτω σύνδεσμο https://bit.ly/3nioPLX για να παρακολουθήσετε τις οδηγίες για την ημέρα της τελετής:

Ημέρα/Ώρα Σχολή
20/06/2023

14:30

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Σχολή Επιστημών της Αγωγής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών
21/06/2023

14:30

Νομική Σχολή & Σχολή Θετικών Επιστημών
13/07/2023

11:30

Οδοντιατρική Σχολή

 

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ

Για την έκδοση Τίτλου Σπουδών είναι απαραίτητη η κατάθεση της Αίτησης Τίτλου Σπουδών. Σε όσους φοιτητές δεν υποβάλλουν  αίτηση δεν θα εκδίδετε Τίτλος Σπουδών.

Στην Τελετή Αποφοίτησης απονέμεται στον κάθε απόφοιτο Αναμνηστικό Συμμετοχής  και όχι ο τίτλος σπουδών (πτυχίο/μεταπτυχιακό/διδακτορικό).

Οι Τίτλοι Σπουδών εκδίδονται σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία που ανακοινώνεται από το Γραφείο Εγγραφών. Πληροφορίες για την έκδοση τίτλου σπουδών μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ .

Για απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Πανεπιστημίου

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +35722713014, +35722713150

Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]

ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ
Η ομιλία του αριστούχου φοιτητή/τριας γίνεται από τον/την τελειόφοιτο με τον υψηλότερο Γενικό Μέσο Όρο σε προπτυχιακό επίπεδο, δεδομένου ότι πραγματοποιείται περάτωση σπουδών τον Μάιο (Εαρινό Τετράμηνο) του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2023.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος. Παρακαλείσθε να παρκάρετε με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνεται η διέλευση πεζών και ατόμων με κινητικά προβλήματα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΛΕΤΗΣ

Οι Απόφοιτοι που επιθυμούν να φωτογραφηθούν την ημέρα της αποφοίτησης με ατομικά ή οικογενειακά φωτογραφικά πορτραίτα, θα πρέπει να βρίσκονται στην καφετέρια του Πανεπιστημίου την ημέρα της Αποφοίτησης τους από τις 18:00-18:50. Όσοι απόφοιτοι επιθυμούν μπορούν να βγάλουν άλλη μέρα τις φωτογραφίες τους στο στούντιο του φωτογράφου, αφού πρώτα κλείσουν το ραντεβού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις φωτογραφίες και βίντεο της τελετής καθώς και για ραντεβού πατήστε εδώ.

Ιστοσελίδα φωτογράφου: https://www.eraclisartphotography.com/

Η Τελετή Αποφοίτησης θα ξεκινήσει στις 8:30μμ ακριβώς. Συνιστάται στους προσκεκλημένους των αποφοίτων να βρίσκονται όσο πιο γρήγορα γίνεται στην Πανεπιστημιούπολη για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

O κάθε απόφοιτος θα πάρει τον ΙΔΙΟ αριθμό προσκλήσεων ο οποίος θα ανακοινωθεί την ημέρα της πρόβας.  Οι Προσκλήσεις θα σας αποσταλούν διαδικτυακά. Η είσοδος στην Τελετή Αποφοίτησης γίνεται μόνο με την προσκόμιση της πρόσκλησης (τυπωμένη ή σε ηλεκτρονική μορφή).

Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΉΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ