Επιλογή Σελίδας

Το EUC συνεργάζεται με τη διαδικτυακή πλατφόρμα «Η Ευρώπη σου»: Ένας οδηγός για την ΕΕ

Posted: May 22, 2024

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεργάζεται με το Your Europe, την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΕ για πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με σπουδές, ταξίδια, αγορές, διαμονή και εργασία οπουδήποτε στην ΕΕ.

Η Κύπρος έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς ακαδημαϊκούς προορισμός για διεθνείς φοιτητές που αναζητούν τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτό οφείλεται κυρίως καθώς παρέχει ποιοτική εκπαίδευση με προγράμματα σπουδών με διεθνή αναγνώριση. Πρόκειται για μια ασφαλή χώρα, οικονομικά προσιτή, με υψηλό βιοτικό επίπεδο και με μεγάλο φοιτητικό πληθυσμό.

Εάν λοιπόν σκοπεύεις να σπουδάσεις στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ή σε πανεπιστήμιο άλλης χώρας της ΕΕ, είναι πολύ πιθανόν να έχεις πολλά ερωτήματα. Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση; Πόσο διαρκούν οι σπουδές; Πόσο κοστίζουν τα δίδακτρα; Επαρκούν οι γλωσσικές μου γνώσεις; 

Για περισσότερες πληροφορίες:

·       Όροι εισαγωγής

·       Δίδακτρα και οικονομική βοήθεια

·       Αναγνώριση τίτλων σπουδών

·       Σπουδές στο εξωτερικό και ευκαιρίες για υποτροφίες

·       Εργασία παράλληλα με τις σπουδές

Βλέπε επίσης:

·       Δικαιώματα διαμονής για φοιτητές

·       Υγειονομική περίθαλψη

·       Ταξινόμηση οχημάτων για φοιτητές

·       Europass

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Your Europe θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαμονή, τη δραστηριότητα ή τα ταξίδια. Επισκέψου την πλατφόρμα Your Europe και επωφελήσου πλήρως από τα προνόμια και ευκαιρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.