Επιλογή Σελίδας

Πρόγραμμα Εικονικής Ένταξης Νέων Φοιτητών 2021

Posted: August 31, 2021

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Εικονικής Ένταξης Νέων Φοιτητών, του οποίου οι δράσεις θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του προσεχούς Σεπτεμβρίου, αρχής γενομένης από την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου.

Το Πρόγραμμα Ένταξης έχει σχεδιαστεί με σκοπό να σας καλωσορίσει στην πανεπιστημιακή κοινότητα και να σας βοηθήσει να εγκατασταθείτε στο νέο σας περιβάλλον, παρέχοντας σε εσάς σημαντικές πληροφορίες για όλους τους πόρους και τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα παρουσιάσεων σε θέματα ακαδημαϊκών διαδικασιών και φοιτητικών υπηρεσιών, καθώς και ενδιαφέροντα διαδικτυακά σεμινάρια σχετικά με τους τομείς της Υγείας και της Ευεξίας, το μέλλον και τις προοπτικές σε θέματα Εργασίας κ.α.

Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με αποφοίτους του EUC, οι οποίοι πρόκειται να μοιραστούν μαζί σας πολύτιμες και χρήσιμες συμβουλές, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρον τη φοιτητική σας εμπειρία.

Ανάμεσα σε άλλα, θα εξερευνήσετε την ομορφιά της Κύπρου μέσω μιας εικονικής περιήγησης, υλοποιημένης από ομάδα φοιτητών του πανεπιστημίου μας. Το Πρόγραμμα Ένταξης αναμένεται να είναι πλήρως διαδραστικό, ψυχαγωγικό και ενημερωτικό!

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια του EUC!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.