Επιλογή Σελίδας

Πρόγραμμα ένταξης νέων φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου μας

Posted: September 21, 2022

Το πρόγραμμα ένταξης νέων φοιτητών και φοιτητριών ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου. Στόχος του προγράμματος είναι η ομαλή μετάβαση των φοιτητών και φοιτητριών στη νέα τους ακαδημαϊκή ζωή. 

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ένταξης, σύμβουλοι σπουδών, καθηγητές/τριες και διοικητικό προσωπικό θα διεξάγουν ενημερωτικά εργαστήρια και σεμινάρια ούτως ώστε βοηθήσουν τους νέους/ες φοιτητές/τριες στην επιλογή μαθημάτων, το σύστημα συμβουλευτικής και στήριξης φοιτητών/τριων, τις ακαδημαϊκές διαδικασίες, τις υπηρεσίες του κέντρου καριέρας, , τις αθλητικές ομάδες, τους φοιτητικούς ομίλους και τη φοιτητική ζωή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Επιπρόσθετα οι νέοι φοιτητές και φοιτήτριες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδραστικά σεμινάρια/εργαστήρια όπως για παράδειγμα για την Ευεξία των Φοιτητών, τους καλύτερους τρόπους μελέτης, τη Διαχείριση του Άγχους και την Ακαδημαϊκή Επιτυχία, την Ενδυνάμωση Δεξιοτήτων, τη σωστή διατροφή, καθώς και για την οδική ασφάλεια, ενώ διακεκριμένοι motivational ομιλητές/τριες θα παρευρεθούν για να δώσουν εμπνευσμένες διαλέξεις. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις περιλαμβάνεται και το Fun Day with Barbeque με αρκετά παιχνίδια και δωρεάν φαγητό καθώς και εκδρομή  στην  περιοχή Μάντρα του Καμπιού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Ένταξης ΕΔΩ