Επιλογή Σελίδας
Συστήματα Πληροφορικής
MSc
Master of Science
arrow_down
Εφοδιαστείτε με τα προσόντα που απαιτούν οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις σε συνδυασμό και διαδραματίστε καθοριστικό ρόλο στις επιχειρήσεις του αύριο
Συστήματα Πληροφορικής στο EUC
Το Μεταπτυχιακό στα Συστήματα Πληροφορικής στο EUC δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αναπτύξουν εξειδικευμένες πρακτικές  δεξιότητες και προηγμένες τεχνικές για τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και τη διαχείριση συστημάτων πληροφορικής που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και στις τάσεις της βιομηχανίας. Το πρόγραμμα καλύπτει θέματα σχετικά με τη χρήση των Συστημάτων Υποστήριξης Αποφάσεων (Decision Support Systems - DSSs) για επιχειρηματική ευφυΐα (Βusiness Ιntelligence), τη διαχείριση πληροφορίας και την ενσωμάτωση και λειτουργία των συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-business) συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων που σχετίζονται με την διεπαφή χρήστη και τη χρηστικότητα των συστημάτων πληροφορικής. Το πρόγραμμα δίνει επίσης την ευκαιρία στους φοιτητές να πραγματοποιούν πρωτότυπες ερευνητικές δράσεις για τον εντοπισμό και την επίλυση πραγματικών προβλημάτων, χρησιμοποιώντας συστήματα πληροφορικής για την υποστήριξη οργανωτικών στόχων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Γλώσσα:Αγγλικά
Διάρκεια:18 μήνες
Διδασκαλία:Εξ Αποστάσεως
ECTS:90

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Διαχείριση Συστημάτων
  • Μηχανική Συστημάτων
  • Μηχανική λογισμικού
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πληροφορικής
  • Ανάπτυξη Ιστοσελίδων
  • Διαχείριση Δεδομένων

Χρήσιμες Πληροφορίες

Διαδικασία Εισδοχής

Οι Σύμβουλοί μας στο Γραφείο Εισδοχής θα σας στηρίξουν σε κάθε σας βήμα μέχρι την τελική σας εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας, βοηθώντας σας να επιλέξετε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, , θα σας ενημερώσουν για τις τάσεις στην αγορά εργασίας και θα σας ξεναγήσουν στην Πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Υποτροφίες και Οικονομική Βοήθεια

Το πρόγραμμα Υποτροφιών και Οικονομικής Στήριξης στοχεύει στην ενημέρωση των  φοιτητών, αναφορικά με την οικονομική υποστήριξη των σπουδών τους.  Η εν λόγω  οικονομική υποστήριξη παρέχεται στους φοιτητές σε μορφή υποτροφιών  (Ακαδημαϊκών και  αθλητικών),  η οικονομικής βοήθειας και χορηγιών.

Διαμονή Φοιτητών

Οι φοιτητικές οικιστικές μας μονάδες βρίσκονται μόλις λίγα λεπτά από την Πανεπιστημιούπολη και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους φοιτητές υψηλής ποιότητας στέγαση σε όμορφα και μοντέρνα στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, τα οποία υποστηρίζονται από άνετους κοινωνικούς χώρους, γυμναστήριο, αίθουσα πλυντηρίου και 24ωρη υπηρεσία ασφαλείας.

TALK TO A CURRENT STUDENT
1
Degree RequirementsECTS
2
Core Courses70
3
Master Project20
4
Total Requirements90

Master – Online – Information Systems

1
Core Courses70 ECTS
2
CodeCourse TitleECTS
3
INS650Requirements Engineering and User Interface Design12
4
INS651Research Methods in Information Systems10
5
INS652Information Systems Strategy and e-business systems12
6
INS653Project Management and Risk Analysis12
7
INS654Enterprise systems engineering and Integration12
8
INS655Data and Knowledge Management for Decision Support12
1
Master Project20 ECTS
2
CodeCourse TitleECTS
3
INS656Information Systems Project20

Πάτησε εδώ για το διδακτικό προσωπικό