Επιλογή Σελίδας

Επανερχόμαστε!!

Nov 24, 2022

Πέρασε το καλοκαιράκι, επιστρέφεις ανανεωμένη από τις διακοπές σου και είσαι πανέτοιμη για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος! Αλλά συνειδητοποιείς πως δεν ξέρεις πού θα μείνεις. Προφανώς για τους φοιτητές που επιστρέφουν αυτό είναι αρκετά εύκολο. Είτε θα μείνουν στο ίδιο μέρος είτε θα μετακομίσουν. Ωστόσο, καθώς γνωρίζουν την περιοχή, ίσως να είχαν προετοιμαστεί για αυτό […]

Πέρασε το καλοκαιράκι, επιστρέφεις ανανεωμένη από τις διακοπές σου και είσαι πανέτοιμη για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος! Αλλά συνειδητοποιείς πως δεν ξέρεις πού θα μείνεις. Προφανώς για τους φοιτητές που επιστρέφουν αυτό είναι αρκετά εύκολο. Είτε θα μείνουν στο ίδιο μέρος είτε θα μετακομίσουν. Ωστόσο, καθώς γνωρίζουν την περιοχή, ίσως να είχαν προετοιμαστεί για αυτό πριν φύγουν τον Ιούνιο.

Αλλά αν είσαι νέος/α φοιτητής/τρια τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα!

Το πανεπιστήμιο παρέχει διάφορες επιλογές στέγασης. Υπάρχουν τα Unihalls (Trinity και Premier) κοντά στο πανεπιστήμιο. Καθώς και τα Cyprialife Residence, το U-City Residence, το Unihome Boutique Halls ή το Med-Boutique Residence. Μπορείς να τα δεις όλα εδώ.

Για διαμονή εκτός πανεπιστημιούπολης υπάρχει κατάλογος με διαθέσιμα διαμερίσματα στη γύρω περιοχή . Πληροφορίες, μπορείς να πάρεις από το Γραφείο Στέγασης και εδώ ή εδώ.

Επίσης μέσω διαφόρων facebook groups οι φοιτητές βοηθούν ο ένας τον άλλον, καθώς και στο «Cyprus Buy&Sell Second Hand» εάν αναζητάτε συσκευές.

Αν πάλι δεν βρεις άμεσα αυτό που σου ταιριάζει, τότε παράτεινε τη διαμονή σου για λίγες μέρες. Αυτό θα σου δώσει περισσότερο χρόνο να ψάξεις και να εντοπίσεις την κατάλληλη για εσένα διαμονή! .

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΑΠΑΣΤΙΚΟ ΝΕΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

Christopha Habarurema
Student, Doctor of Medicine (MD)
Constantinos Kontoyiannis