Επιλογή Σελίδας

Παγκόσμια Ημέρας Στοματικής Υγείας

Posted: March 20, 2023

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας, κάθε χρόνο, στις 20 Μαρτίου, αποτελεί μία ακόμα ευκαιρία για την οδοντιατρική κοινότητα να διατρανώσει τη συλλογική, διαχρονική και αδιάλειπτη προσπάθεια που καταβάλει να επικοινωνήσει στους συνανθρώπους μας τα μηνύματα για την αξία της στοματικής υγείας, την άρρηκτη σύνδεσή της με την γενική υγεία και ευεξία του ατόμου, και τη δυνατότητα της διατήρησής της σε όλες τις ηλικίες.

Η Οδοντιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με συνεχείς δράσεις στα πλαίσια της εκπαίδευσης των φοιτητών της, με συνεργασίες με κρατικούς και ιδιωτικούς οδοντιατρικούς φορείς της χώρας και με ερευνητικές δραστηριότητες συμβάλει οργανωμένα και συστηματικά στην διάχυση των μηνυμάτων αυτών στην κοινωνία.

Η Οδοντιατρική Κλινική του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει αφιλοκερδώς ή με ελάχιστο κόστος οδοντιατρικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας έτσι ώστε να αντιμετωπίζεται άμεσα ο οδοντικός πόνος, να αποκαθίσταται η λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος και να προλαμβάνονται σοβαρές παθολογικές καταστάσεις της στοματικής κοιλότητας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας της 20ης Μαρτίου 2023 ας αποτελέσει ευκαιρία αναστοχασμού για όλους τους φορείς και τα φυσικά πρόσωπα που παρέχουν οδοντιατρικές υπηρεσίες ώστε να παροτρύνουμε ένθερμα τους συμπολίτες μας ώστε να πειστούν ότι είναι στο χέρι τους η φροντίδα και η διατήρηση της στοματικής τους υγείας σε όλες τις ηλικίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με την Οδοντιατρική Κλινική στο τηλέφωνο 22 559 621 ή στην ιστοσελίδα  https://dentalclinic.euc.ac.cy/en/