Select Page

Ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας στο Πανεπιστήμιο μας

Posted: October 10, 2019

Ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Δρ. Χρήστος Σταϊκούρας θα παραβρεθεί την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, στις 8:30πμ στην αίθουσα της Συγκλήτου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ως κεντρικός ομιλητής. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο έκτακτης συνεδρίας του ανώτατου ακαδημαϊκού θεσμικού οργάνου του πανεπιστημίου. Θέμα της ομιλίας του Δρ. Σταϊκούρα είναι: «Επενδύσεις στην εποχή της Οικονομίας της Γνώσης». Τον Υπουργό θα προλογίσει ο Πρύτανης και Πρόεδρος της Συγκλήτου Καθηγητής Κώστας Γουλιάμος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας είναι Εντεταλμένος Επ. Καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Τα μέλη της ακαδημαϊκής και διοικητικής κοινότητας, όπως και οι Αρχές του πανεπιστημίου, δικαιούνται να αισθάνονται υπερήφανοι που μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έχει αναλάβει τα ηνία της ελληνικής Οικονομίας.

Ο Δρ. Χρήστος Σταϊκούρας κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα στην Τραπεζική (PhD in Banking), από το City University του Λονδίνου. Είναι μέλος του Τεχνικού του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος. Έχει μεγάλο αριθμό δημοσιευμένων άρθρων και συμμετοχών σε επιστημονικά συνέδρια.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στα ΜΜΕ για δημοσιογραφική κάλυψη και παρακαλούμε όπως γίνουν οι αναγκαίες διευθετήσεις μέσω του Γραφείου Επικοινωνίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.