Επιλογή Σελίδας

Πρόγραμμα Ενίσχυσης και Προετοιμασίας Συνεντεύξεων

Επισκόπηση του CIBAP

Το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και η Υπηρεσία EURES ενδυναμώνουν φοιτητές και απόφοιτους με το Πρόγραμμα Ενίσχυσης και Προετοιμασίας Συνεντεύξεων (CIBAP). Καθώς οι υποψήφιοι βρίσκονται στο κατώφλι των επαγγελματικών προσπαθειών τους, το CIBAP προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους στην διαδικασία της συνεντεύξεις, δίνοντάς τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Τι θα αποκομίσουν οι υποψήφιοι από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα;

Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από προσομοιώσεις συνεντεύξεων που διεξάγονται από ειδικούς του κλάδου, θα λάβουν εξατομικευμένη ανατροφοδότηση και εκθέσεις αξιολόγησης καθώς επίσης πρόσβαση σε μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις για αυτοαξιολόγηση. Η εξατομικευμένη καθοδήγηση για την επιτυχία στις συνεντεύξεις εργασίας βρίσκεται στον πυρήνα του CIBAP, διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες να είναι καλά προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που τους περιμένουν στην αγορά εργασίας.

Το CIBAP με λίγα λόγια

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν από τα προφίλ των ειδικών, όπως επίσης και από ένα ευέλικτο ωράριο συνεντεύξεων. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσαρμοστεί στο πρόγραμμά των υποψηφίων, ενώ παράλληλα προσφέρει πρόσβαση και γνώσεις από επαγγελματίες με ποικίλα υπόβαθρα στους κλάδους.

Ποιος μπορεί να κάνει αίτηση;

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε φοιτητές και απόφοιτους που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται στις συνεντεύξεις εργασίας. Το CIBAP είναι η πύλη για υποψήφιους που επιθυμούν να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους και να παρουσιάσουν τις δεξιότητές τους με αυτοπεποίθηση.