Επιλογή Σελίδας

Διασύνδεση με Εργοδότες

Ετήσια Έκθεση Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης

Κάθε άνοιξη το Κέντρο Καριέρας διοργανώνει την Ετήσια Έκθεση Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης. Αυτή η έκθεση καριέρας δίνει στους φοιτητές/ριες και τους/τις αποφοίτους την ευκαιρία να εξερευνήσουν επιλογές σταδιοδρομίας, να δικτυωθούν με εργοδότες και να ενημερωθούν για προγράμματα πρακτικής άσκησης. Με τη συμμετοχή πάνω από 100 εταιριών και οργανισμών, είναι η μεγαλύτερη έκθεση καριέρας που διοργανώνεται στο πανεπιστήμιο και καλύπτει όλους τους τομείς σπουδών που προσφέρει το πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Καριέρας, οι φοιτητές/ριες έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν επαγγελματίες από διάφορους τομείς και να ενημερωθούν για τις τάσεις της αγοράς εργασίας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Το Κέντρο Καριέρας διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις σε συνεργασία με τις Σχολές του EUC. Οι φοιτητές/ριες  επισκέπτονται οργανισμούς και επιχειρήσεις που σχετίζονται με την ειδικότητα τους. Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις προσφέρουν στους φοιτητές/ριες την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πραγματική εικόνα του τρέχοντος εργασιακού περιβάλλοντος, να μιλήσουν σε επαγγελματίες του χώρου και να αρχίσουν να κατανοούν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει ο κάθε κλάδος.

Πρόγραμμα Bridging the Gap

Μέσα από το πρόγραμμα «Bridging the Gap», το Κέντρο Καριέρας στοχεύει να παρέχει στην φοιτητική κοινότητα ουσιαστική ενημέρωση για την αγορά εργασίας. Απόφοιτοι του EUC ενημερώνουν, συμβουλεύουν και καθοδηγούν τους υφιστάμενους φοιτητές σε θέματα απασχόλησης, τάσεις εργασίας και καλών πρακτικών.

Τοπικοί και Διεθνείς Εργοδότες

Kariera.com
Eures Cyprus
Highered Edu
Advance Career
Ergodotisi.com
StaffMatters Recruitment Specialist
Workforce
JobsinCyprus
Career Finders
KarieraKypros.com
CyprusJobs.com
Quickjobs
CYPRUSRecruiter
GRS – Global Recruitment Agency