Επιλογή Σελίδας

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Γραφείου Στέγασης θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την κατάλληλη διαμονή που ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Το Γραφείο Στέγασης παρέχει βοήθεια για διαμονή στα πανεπιστημιακά διαμερίσματα και σε ιδιωτικά διαμερίσματα γύρω από την Πανεπιστημιούπολη. Τα φοιτητικά διαμερίσματα είναι πάντοτε σε υψηλή ζήτηση και κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών μηνών Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για οικιστικές μονάδες στη Φρανκφούρτη εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας με το Γραφείο Στέγασης του Πανεπιστημίου:

Τηλέφωνα: +357 22713279 / +357 22713152

Fax: +357 22713172

Email: housing@euc.ac.cy

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τς πλησιέστερες Οικιστικές μονάδες για την διαμονή σας.

Unihalls Trinity

Οι νέες μας φοιτητικές οικιστικές μονάδες Unihalls Trinity βρίσκονται μόλις πέντε λεπτά από την πανεπιστημιούπολη και περιλαμβάνουν 228 μοντέρνα στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου. Το καινούργιο οικιστικό συγκρότημα έχει σχεδιαστεί με βάση υψηλής ποιότητας οικιστικά πρότυπα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου σπουδαστή. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με κουζίνα, ντουλάπες, μπάνιο και σύστημα κλιματισμού/θέρμανσης. Η διαμονή στο Unihalls Trinity προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φοιτητικής ζωής σε ένα ασφαλές περιβάλλον, δίπλα από την πανεπιστημιούπολη με υπηρεσίες που επιτρέπουν στους φοιτητές να συνδυάσουν σπουδές και κοινωνική ζωή. Το συγκρότημα διαθέτει εστιατόριο-καφέ, γυμναστήριο, αίθουσα πλυντηρίου, σύνδεση με το διαδίκτυο (internet connection) υψηλής ταχύτητας, χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και ποδήλατων και 24ωρο σύστημα ασφάλειας. Η Πανεπιστημιούπολη και το Unihalls Τrinity βρίσκονται σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Λευκωσίας και περιτριγυρίζονται από εστιατόρια, καφέ, βιβλιοπωλεία, φαρμακεία, υπεραγορές και εμπορικά κέντρα. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από €149 to €185 ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Έξοδα ηλεκτρισμού και νερού περιλαμβάνονται στο ενοίκιο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επικοινωνήστε:

Τηλέφωνο: +357 22050005

Toll Free (local calling) 77770404

Ιστοσελίδα: unihalls.eu/unihalls-trinity

Email: trinity@unihalls.eu

Cyprialife Residence

Το Cyprialife Residence απέχει μόνο λίγα λεπτά από την Πανεπιστημιούπολη και βρίσκεται απέναντι από το κτίριο Unihalls Trinity. Αυτή η σύγχρονη οικιστική μονάδα στεγάζει 44 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο. Σε κάθε στούντιο υπάρχει κουζίνα, μπάνιο, μεγάλο κρεβάτι, γραφείο και βιβλιοθήκη, καναπές με βοηθητικά τραπεζάκια, ευρύχωρη ντουλάπα, τραπέζι κουζίνας και καρέκλες. Το κάθε διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με φούρνο και ηλεκτρική εστία, ψυγείο και πλυντήριο. Όλα τα στούντιο διαθέτουν σύστημα εξαερισμού, κλιματιστικό θερμού και κρύου αέρα και παρέχουν δωρεάν ενσύρματη πρόσβαση στο internet. Οι λογαριασμοί για το νερό και τον ηλεκτρισμό καταβάλλονται από τον ένοικο. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών. Η τιμή ανέρχεται στα €500 το μήνα.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το διαφημιστικό έντυπο της οικιστικής μονάδας Cyprialife.

Τηλέφωνο: +357 22887329 / +357 22887325
Fax: +357 22887464
Email:cyprialiferesidence@cnpcyprus.com

U-CITY Residence

Το κτήριο U-CITY Residence  βρίσκεται 300 μέτρα από την Πανεπιστημιούπολη. Διαθέτει 78 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο διαμερίσματα από 28-35 τετραγωνικά μέτρα. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από €158 – €165 ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται  τα έξοδα ηλεκτρισμού και νερού, η χρήση του γυμναστηρίου, σύνδεση στο διαδίκτυο, κοινόχρηστα καθώς και η υπηρεσία καθαρισμού δωματίου. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Επικοινωνήστε:

Tel: +357 22 000 996
Email: management@ucityresidences.com

The MedBoutique Residence

To THE MED προσφέρει μια ξεχωριστή φοιτητική εμπειρία που αναβαθμίζει τον τρόπο ζωής και εξασφαλίζει μια αξέχαστη εμπειρία στο Πανεπιστήμιο. Οι φωτεινοί χώροι, τα ωραία σχέδια, η VIP περιποίηση και η εγγύτητα στην πανεπιστημιούπολη είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά των κτιρίων. Τα κτίρια έχουν χαρακτήρα υψηλής τεχνολογίας, τηρούν υψηλά πρότυπα ενεργειακής απόδοσης, ηχομόνωσης και ποιότητας χώρου και είναι με υλικά υψηλής ποιότητας. Και οι δύο οικιστικές μονάδες βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία, σε απόσταση αναπνοής από την πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλές ανέσεις και υπηρεσίες της περιοχής.

  • Vyzantiou Residents (Αρχίζει τ ην λειτουργία τους το Σεπτέμβριο 2022): . Το κτίριο The Med –Vyzantiou Residence βρίσκεται στα 350 μέτρα από την Πανεπιστημιούπολη. Διαθέτει 66 πολυτελή πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο διαμερίσματα από 35-37 τετραγωνικά μέτρα. Όλα τα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνι με θέα την γύρω περιοχή. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από 194-219, ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται  τα έξοδα ηλεκτρισμού και νερού, σύνδεσης στο διαδίκτυο, η επίπλωση, η χρήση του γυμναστηρίου και τα κοινόχρηστα. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών. Στο κτίριο μπορούν να διαμένουν φοιτητές Ιατρικής αλλά και της Οδοντιατρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Επικοινωνήστε:

Tel: +357 7000 7016

Email: living@themed.com.cy

  • Pouliou Residents: . Το κτίριο The Med –Pouliou Residence βρίσκεται στα 250 μέτρα από την Πανεπιστημιούπολη. Διαθέτει 35 πολυτελή πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο διαμερίσματα από 35-49 τετραγωνικά μέτρα. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από  €199 μέχρι €244, ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται  τα έξοδα ηλεκτρισμού και νερού, σύνδεσης στο διαδίκτυο, η επίπλωση, η χρήση του γυμναστηρίου και τα κοινόχρηστα. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών. Στο κτίριο μπορούν να διαμένουν φοιτητές Ιατρικής αλλά και της Οδοντιατρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επικοινωνήστε:

Tel: +357 7000 7016

Email: living@themed.com.cy

Mirage Residence II 

To Mirage Residence II βρίσκεται στα 250 μέτρα από την Πανεπιστημιούπολη. Διαθέτει πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα επιλογές στούντιο από 38-45 τετραγωνικά μέτρα. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνετε το νερό, η χρήση του γυμναστηρίου, η σύνδεση στο διαδίκτυο και τα κοινόχρηστα. Ο λογαριασμός για τον ηλεκτρισμό καταβάλλετε από τον κάθε ένοικο. Επίσης στην τιμή ενοικίου  συμπεριλαμβάνετε δωρεάν μηνιαίος καθαρισμό του στούντιο ή του διαμερίσματός σας. Οι τιμές κυμαίνονται από 685-800 ευρώ/μήνα. Όλα τα στούντιο και διαμερίσματα έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Επικοινωνήστε:

Tel: 00357-22774894/00357-99579783

Email: living@mirageresidences.com.cy

NEW LIFE HALLS

Το κτήριο New Life Halls βρίσκεται 800 μέτρα από την Πανεπιστημιούπολη. Διαθέτει 52 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο διαμερίσματα από 25-37 τετραγωνικά μέτρα. Το εβδομαδιαίο ενοίκιο κυμαίνεται από €150 – €200 ανάλογα με την επιλογή διαμερίσματος. Το κτίριο είναι τετραώροφο και σε αυτό υπάρχουν, 52 φοιτητικά διαμερίσματα, χώρος υποδοχής, Αναγνωστήριο-Μελετητήριο, Καφετέρια, Υπόγειος χώρος στάθμευσης και προστατευμένος χώρος Ποδηλατοστασίου, καθώς και  ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις πλυντηρίων. Οι ένοικοι έχουν επίσης δωρεάν πρόσβαση στο εσωτερικό γυμναστήριο του NEW LIFE HALLS  αλλά και στο NEW LIFE HEALTH CENTRE του πιο μοντέρνου και σύγχρονου γυμναστηρίου στην Κύπρο. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται τα έξοδα ηλεκτρισμού και νερού, η χρήση του γυμναστηρίου, σύνδεση στο διαδίκτυο, κοινόχρηστα καθώς και η υπηρεσία μηναίου καθαρισμού δωματίου. Επίσης, οι ένοικοι θα έχουν προνομιακές τιμές στην καφετέρια και θα δίνεται δυνατότητα παροχής γευμάτων μέσω εσωτερικής κουζίνας σε επίσης προνομιακές τιμές. Όλα τα στούντιο έχουν σταθερή σύμβαση διάρκειας 12 μηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Επικοινωνήστε:

Tel: +357 22591222

Email: info@newlife.com.cy

UNIHOME BOUTIQUE HALLS

Το κτήριο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο. Διαθέτει 146 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο διαμερίσματα από 37-71 τετραγωνικά μέτρα. Οι τιμές κυμαίνονται από 530-800 ευρώ τον μήνα. Στην τιμή του ενοικίου περιλαμβάνονται όλα σας τα έξοδα διαμονής (επίπλωση, νερό, ρεύμα, Internet, γυμναστήριο, game room, κοινόχρηστα, χρήση study room). Στο κτήριο υπάρχει 24 ώρες υποδοχή και καφετέρια για εξυπηρέτηση των φοιτητών. Το κτήριο θα ξεκινήσει την λειτουργία του από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδω

Επικοινωνήστε:
Τηλ: (00357) 22 011 888
Τηλ: 00357) 99530531
Email: info@unihomeboutiquehalls.com

UNIHALLS PREMIER

Οι φοιτητικές εστίες Unihalls Premier βρίσκονται κοντά στο Πανεπιστήμιο, παρέχοντας ξενοδοχειακού τύπου υπηρεσίες και ανέσεις. Συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την αισθητική, προσφέροντας ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον για κάθε φοιτητή. Με μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε 289 πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα στούντιο και διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, οι εστίες Unihalls Premier αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τη φοιτητική σας διαμονή. Το συγκρότημα διαθέτει 24ωρη Ρεσεψιόν, Υπηρεσία Ασφαλείας, Εστιατόρια, Καφέ, Γυμναστήριο, TV room, Study room, Χώρους Πλυντηρίων, κ.α. Το ενοίκιο ξεκινά από 135-210 ευρώ την εβδομάδα και συμπεριλαμβάνει ρεύμα, νερό, υψηλής ταχύτητας ίντερνετ, κοινόχρηστα, δημοτικούς φόρους καθώς και δωρεάν χρήση υπερσύγχρονου γυμναστηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επικοινωνήστε:

Τηλέφωνο: +357 22210004
Toll Free (local calling) 77770404
Ιστοσελίδα: https://unihalls.eu/unihalls-premier
Email: premier@unihalls.eu

Κόστος ζωής

Τα έξοδα διαβίωσης στη Λευκωσία για τον μέσο φοιτητή υπολογίζονται μεταξύ  €500 με €550 μηνιαίως. .

Διαμονή Εκτός Πανεπιστημιούπολης

Το Γραφείο Στέγασης διαθέτει κατάλογο με διαμερίσματα/οικίες προς ενοικίαση που βρίσκονται πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη. Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία και οι φοιτητές μπορούν να εξασφαλίσουν διαμονή χωρίς δυσκολία. Το ενοίκιο για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου συνήθως κυμαίνεται μεταξύ €550 to €650 μηνιαίως, για ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων μεταξύ €600 to €700 τον μήνα, ενώ για ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, το ενοίκιο κυμαίνεται από €700+ τον μήνα

Οι Υπηρεσίες Στέγασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου λειτουργούν σε συμβουλευτικό επίπεδο όσον αφορά την παροχή πληροφοριών για τη στέγαση των φοιτητών. Οποιεσδήποτε συμφωνίες στέγασης μεταξύ φοιτητών και ιδιοκτητών θα πρέπει να μελετώνται προσεκτικά και συζητούνται  με κάθε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη Οικιστικής Μονάδας πριν από τη σύναψη οποιασδήποτε συμφωνίας στέγασης. Η λειτουργία, διαχείριση και εφαρμογή συμφωνιών στέγασης είναι αποκλειστική ευθύνη του κάθε ιδιοκτήτη και φοιτητή και σε καμία περίπτωση το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν θα είναι υπεύθυνο για τυχόν διαφορές μεταξύ ιδιοκτητών Οικιστικών Μονάδων και φοιτητών.