Επιλογή Σελίδας

Careers - Γενικά

Η  διασύνδεση του EUC με τους επαγγελματίες σε κάθε τομέα και οι στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων εξασφαλίζουν τα υψηλά ποσοστά απασχόλησης των αποφοίτων μας και την άμεση ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Το Κέντρο Καριέρας του EUC παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες σταδιοδρομίας για να ενδυναμώσει τις επαγγελματικές δεξιότητες και προσωπικές ικανότητες  των φοιτητών, να βελτιώσει τις ακαδημαϊκές τους επιλογές και να συμβάλει….

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ

Οι δεξιότητες (soft skills) είναι εξίσου σημαντικές με τις ακαδημαϊκές γνώσεις που αναπτύσσει ένας φοιτητής κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο πανεπιστήμιο. Τα soft skills όπως η συναισθηματική νοημοσύνη και η ικανότητά αποτελεσματικής….

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Το Κέντρο Καριέρας προσφέρει στους φοιτητές/ριες και τους αποφοίτους εξατομικευμένες συνεδρίες για καθοδήγηση σχετικά με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη σταδιοδρομίας…..

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Κάθε άνοιξη το Κέντρο Καριέρας διοργανώνει την Ετήσια Έκθεση Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης. Αυτή η έκθεση καριέρας δίνει στους φοιτητές/ριες και τους/τις αποφοίτους την ευκαιρία να εξερευνήσουν επιλογές σταδιοδρομίας….

CSM

θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Η πρακτική άσκηση είναι μια επαγγελματική εμπειρία μάθησης που προσφέρει στους φοιτητές/ριες τη δυνατότητα έκθεσης στην εργασία και εμπειρίας σε χώρους εργασίας σχετικούς με τον τομέα των σπουδών τους….

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Συνδεθείτε με την ηλεκτρονική πλατφόρμα CSM και αποκτείστε πρόσβαση στο σύστημα διαχείρισης καριέρας του EUC. Οι εργοδότες που θα εγγραφούν στην πλατφόρμα CSM….

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Οι απόφοιτοι μας συνεισφέρουν στην επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών συμμετέχοντας στο Mentor Program.  Το να γίνεις μέντορας στον τομέα σου είναι εξαιρετικά και αμοιβαία επωφελές. Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε τη νέα γενιά….

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ

Το Ερωτηματολόγιο Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων “ΑΡΙΑΔΝΗ” είναι ένα σύγχρονο και αξιόπιστο εργαλείο καθοδήγησης επαγγελματικού προσανατολισμού που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους μαθητές να εντοπίζουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα και να προσανατολίζονται….