Επιλογή Σελίδας

Admissions - Γενικά

Το Γραφείο Εισδοχής προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, προωθώντας την πολυπολιτισμικότητα, καθώς ο κάθε φοιτητής θα μοιραστεί εμπειρίες, θα αναπτύξει δεξιότητες και θα συμβάλει στην εκπαιδευτική διαδικασία ως μέλος μιας διεθνoύς κοινότητας.

Διαδικασία Εισδοχής

Το Γραφείο Εισδοχής είναι το αρμόδιο τμήμα που συντονίζει τη διαδικασία εισδοχής των υποψήφιων φοιτητών για πτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές, σε συνεργασία με τις Ακαδημαϊκές Σχολές και τα τμήματα του Πανεπιστημίου.

Οικονομικές Πληροφορίες

Το πανεπιστήμιο μας αναγνωρίζει ότι η οικονομική κατάσταση του κάθε φοιτητή είναι ιδιαίτερη και για αυτόν τον λόγο έχουμε αναπτύξει πολιτικές και διαδικασίες ίσης και δίκαιης διαχείρισης .  Η οικονομική βοήθεια παρέχει υποστήριξη που βασίζεται στην οικονομική κατάσταση των φοιτητών, ενώ οι υποτροφίες μας συνήθως απονέμονται με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση.

Αίτηση Εισδοχής

Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας για εισδοχή στο πανεπιστήμιο συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση εισδοχής. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εισδοχής για οποιανδήποτε βοήθεια χρειαστείτε σχετικά με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης ή για οποιεσδήποτε άλλες διευκρινίσεις/ απορίες.

Talk to Current Student

Want to chat with a student? Want the inside tips on what it’s like to be a student at European University Cyprus? You can!

ΒΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ

Σπουδές στην Κύπρο

Η Κύπρος κατέχει τον ψηλότερο δείκτη (56.4%) ανώτατης εκπαίδευσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σήμερα αποτελεί μια ανερχομένη δύναμη στην ανώτατη εκπαίδευση προσελκύοντας φοιτητές από όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα, διατηρεί ένα από τα ψηλότερα ποσοστά απορρόφησης Ευρωπαϊκών κονδυλίων για έρευνα στην Ευρώπη.

Ερωτηματολόγιο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το Ερωτηματολόγιο Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων “ΑΡΙΑΔΝΗ” είναι ένα σύγχρονο και αξιόπιστο εργαλείο καθοδήγησης επαγγελματικού προσανατολισμού που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους μαθητές να εντοπίζουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα και  να προσανατολίζονται στους ανάλογους κλάδους σπουδών, ακολουθώντας  την επαγγελματική καριέρα που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους.

Έντυπα

Μπορείτε να κατεβάσετε τα ηλεκτρονικά έντυπα για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, τη στέγαση ή τα δίδακτρα.