Επιλογή Σελίδας

Υπηρεσίες Καριέρας

Επαγγελματική Συμβουλευτική

Το Κέντρο Καριέρας προσφέρει στους φοιτητές/ριες και τους αποφοίτους εξατομικευμένες συνεδρίες για καθοδήγηση σχετικά με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη σταδιοδρομίας. Οι φοιτητές/ριες μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να δουν κάποιο σύμβουλο σταδιοδρομίας μέσα σε καθορισμένες ώρες επισκέψεων ώστε να λάβουν κατάλληλες, χρήσιμες και εξατομικευμένες συμβουλές  που θα τους βοηθήσουν για όλα τα στάδια της καριέρας τους. Η συμβουλευτική γίνεται και εξ αποστάσεως προσφέροντας πρόσβαση στην καθοδήγηση σε φοιτητές/τριες που λόγω γεωγραφικών ή/και επαγγελματικών περιορισμών δεν έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν δια ζώσης ένα σύμβουλο καριέρας του EUC.  Συνδεθείτε μέσω της πλατφόρμας CSM για να κλείσετε τα ραντεβού σας για συμβουλευτική μέσω διαδικτύου.

Σύνταξη Βιογραφικού

Το βιογραφικό σας σημείωμα είναι ένα σημαντικό και ζωντανό έγγραφο που είναι κρίσιμο για τη στρατηγική αναζήτησης εργασίας. Το βιογραφικό σας σημείωμα περιγράφει το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο, την εμπειρία και τα προσόντα σας και θα πρέπει να αναγράφει τις ικανότητές και τις δεξιότητες σας ώστε αυτά να εντοπίζονται από τους μελλοντικούς εργοδότες. Το Κέντρο Καριέρας διοργανώνει εργαστήρια και παρουσιάσεις για την παροχή βοήθειας σε φοιτητές/ριες και πτυχιούχους στη δημιουργία και βελτίωση του βιογραφικού σημειώματος. Επιπλέον, το Κέντρο Καριέρας προσφέρει εξατομικευμένες συναντήσεις για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να γράψετε το βιογραφικό σας σημείωμα ή να σας καθοδηγήσει για να το βελτιώσετε. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια για την συμπλήρωση αιτήσεων για θέσεις εργασίας.

Ο οδηγός του Κέντρου Καριέρας Το Διαβατήριό σας στην Αγορά Εργασίας περιλαμβάνει δείγματα βιογραφικού σημειώματος, καθώς και άλλες πρακτικές συμβουλές σχετικά με τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας.

Προσομοίωση Συνέντευξης

Σήμερα, το να κληθείς για συνέντευξη αποτελεί πρόκληση. Μόλις σας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσετε έναν υποψήφιο εργοδότη, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε «μια ιστορία να διηγηθείτε». Με άλλα λόγια, πρέπει να είστε σε θέση να επιδείξετε αποτελεσματικά τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και να πείσετε τον/την υπεύθυνο/η πρόσληψης ότι διαθέτετε το απαιτούμενο υπόβαθρο και προσωπικά χαρακτηριστικά για να ενταχθείτε στον συγκεκριμένο οργανισμό. Το Κέντρο Καριέρας έρχεται να συμβάλει σε αυτή τη διαδικασία προσφέροντας προσομοιώσεις συνεντεύξεων. Αυτό αποτελεί εξαιρετική προετοιμασία για την πραγματική συνέντευξη, αφού σας επιτρέπει να εξασκηθείτε και να λάβετε ανατροφοδότηση σχετικά με όλες τις πτυχές της απόδοσής σας.

Σεμινάρια, Εργαστήρια & Συνέδρια

Το Κέντρο Καριέρας διοργανώνει πολυάριθμα εξειδικευμένα σεμινάρια, εργαστήρια και συνέδρια για φοιτητές/ριες και πτυχιούχους, παρέχοντας τους έτσι την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη. Τα θέματα των σεμιναρίων περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Τεχνικές Συνεντεύξεων,  Επιχειρηματικότητα και Νεοσύστατες Επιχειρήσεις και άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες και το Ημερολόγιο Δράσεων  του Κέντρου Καριέρας, επισκεφτείτε την πλατφόρμα CSM: csm.euc.ac.cy

Οδηγός Καριέρας & Απασχόλησης

Ο οδηγός του Κέντρου Καριέρας Το Διαβατήριό σας στην Αγορά Εργασίας περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συνέντευξης, πιθανές ερωτήσεις, τι να απαντήσετε και τι να αποφύγετε, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Career Center FB Page

Η σελίδα του Κέντρου Καριέρας στο Facebook μπορεί να σας ‘συνδέσει’ και να σας βοηθήσει στην αναζήτηση σας για θέματα επαγγελματικής απασχόλησης.

Συνδεθείτε με τη σελίδα του Κέντρο Καριέρας στο FB. Κάντε μας Like στο Facebook, κάνοντας κλικ εδώ για να ενημερώνεστε καθημερινά για θέσεις εργασίας, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, εκδηλώσεις, σεμινάρια, εργαστήρια και φορείς εργασίας.

Job Search Resources

Ξεκινήστε την αναζήτηση εργασίας με την εξοικείωση σας με τις πλατφόρμες που μπορούν να σας βοηθήσουν στη διαδικασία αυτή. Το Κέντρο Καριέρας σας ενημερώνει για τις μηχανές αναζήτησης εργασίας που σας δίνουν τη δυνατότητα να βρείτε ευκαιρίες εργοδότησης στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Το Κέντρο Καριέρας συνεργάζεται με εταιρείες προσλήψεων, με τα μεγάλα Λογιστικά Γραφεία (τις γνωστές ως Big Four)  οι οποίες επίσης αναζητούν υποψήφιους/ες και για τους πελάτες τους, καθώς και με έναν μεγάλο αριθμό εταιρειών που διαθέτουν θέσεις εργασίας και αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Πλατφόρμα Απασχόλησης CSM

Το CSM (Career System Manager) είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που συνδέει τους χρήστες με το επαγγελματικό τους μέλλον. Οι φοιτητές/ριες και οι απόφοιτοι του EUC μπορούν να δημιουργήσουν δωρεάν προφίλ στην πλατφόρμα CSM, να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης και να μάθουν για εκδηλώσεις, σεμινάρια, εργαστήρια και συνέδρια που σχετίζονται με θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Η πλατφόρμα CSM είναι ευκολόχρηστη και είναι επίσης διαθέσιμη σε εφαρμογή για κινητά μέσω του Google Play και του App Store.

Για να εγγραφείτε στο CSM, κάντε κλικ εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +357 22713000 ή μέσω email: [email protected]

Δημιουργήστε ένα Προφίλ CSM

Μεγιστοποιήστε την προβολή σας σε χιλιάδες εργοδότες βελτιώνοντας το προφίλ σας στην πλατφόρμα CSM.

Κατεβάστε την εφαρμογή για εύκολη πρόσβαση στην πλατφόρμα και βρείτε εύκολα ευκαιρίες εργασίας.