Επιλογή Σελίδας

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Γιατροί Νέας Γενιάς, άρτια εκπαιδευμένοι και επιστημονικά καταρτισμένοι να βελτιώνουν το επίπεδο υγείας και ζωής

Προπτυχιακά

Μεταπτυχιακά

Διδακτορικά

Τμήματα

Διδακτικό Προσωπικό

Στο EUC οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μας εκπαιδεύονται χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στην Ιατρική επιστήμη και αναπτύσσοντας τις απαραίτητες κλινικές δεξιότητες με επίκεντρο τον ασθενή.

Η Ιατρική Σχολή προσφέρει εξαετές Πτυχίο Ιατρικής (Doctor of Medicine) και οι απόφοιτοι είναι επιστημονικά καταρτισμένοι και ικανοί να συμβάλουν καθοριστικά στην προαγωγή της υγείας, σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

  • Εκπαίδευση σε υπερσύγχρονα εργαστήρια προσομοίωσης και άσκησης κλινικών δεξιοτήτων
  • Έμπειρο και διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό – συμπεριλαμβανομένων δυο κατόχων βραβείου Νόμπελ – διεθνώς αναγνωρισμένο για το εκπαιδευτικό, ερευνητικό και διδακτικό του έργο
  • Κλινική άσκηση σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία
  • Προγράμματα σπουδών που συνάδουν απόλυτα με τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα υγείας

Η σταδιοδρομία στον τομέα της Ιατρικής σημαίνει εφ’ όρου ζωής προσήλωση στα θέματα υγείας του ανθρώπου. Η Ιατρική αποτελεί έναν χώρο γεμάτο προκλήσεις, όπου οι απόφοιτοι καλούνται να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες σύγχρονες ανάγκες, να ακολουθήσουν τις εξελίξεις στον τομέα και να υιοθετήσουν τη διεπιστημονική προσέγγιση με τη συνεργασία άλλων επαγγελματιών υγείας.  Στην Ιατρική η έρευνα και η καινοτομία εφαρμόζεται με τρόπο ουσιαστικό για τη βελτίωση των μεθόδων επίλυσης προβλημάτων υγείας, ενώ οι πρακτικές και κλινικές δεξιότητες, οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η αποφασιστικότητα, το ήθος καθίστανται στοιχεία απαραίτητα για τη σωστή αντιμετώπιση εξειδικευμένων θεμάτων και κρίσιμων καταστάσεων. Ο/η απόφοιτος/η του πτυχίου Ιατρικής δύναται να ασκήσει άμεσα το επάγγελμα ή να προχωρήσει σε απόκτηση ειδικότητας ή να ασχοληθεί με την έρευνα. 

#ProudtobeEUC