Επιλογή Σελίδας

Ημερίδα Ποινικού Δικαίου από το Πανεπιστήμιο μας

Ημερίδα Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για 6η συνεχή χρονιά. Πρόκειται για ένα καθιερωμένο πλέον θεσμό από το 2014. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από τις 09:30 – 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου.

Την πρώτη συνεδρία θα προεδρεύσει ο καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Χρήστος Σατλάνης,  ο οποίος συντονίζει την Ημερίδα, και τη δεύτερη συνεδρία θα προεδρεύσει Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αχιλλέας Ζήσης.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν  οι  κ. Μιχάλης Βορκάς, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, ο κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου, Αναπληρωτής Καθηγητής στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ.   Γεώργιος Δημήτραινας, Αναπληρωτής Καθηγητής στη Νομική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο κ.  Νικόλαος Δημητράτος, Αναπληρωτής Καθηγητής στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Γεώργιος Χλούπης, Λέκτωρ στη Νομική Σχολή Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.  Ομιλητές θα είναι  και Διδάκτορες Νομικής Επιστήμης. Επίσης θα συμμετέχουν και φοιτητές και φοιτήτριες της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ