Επιλογή Σελίδας
Μουσική Παιδαγωγική
PhD
Doctorate in Educational Sciences
Οι φοιτητές προετοιμάζονται να καταστούν αυτόνομοι μελετητές και ερευνητές, με δυνατότητα εργοδότησης σε τοπικό και διεθνές επίπεδο στον τομέα της Μουσικής Παιδαγωγικής
Μουσική Παιδαγωγική στο EUC
Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα μερικής ή πλήρους απασχόλησης σε ερευνητικά προγράμματα του Τμήματος με βάση την ειδικότητά τους με στόχο την απόκτηση της αναγκαίας εμπειρίας στον τομέα της προτίμησής τους. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εργαστούν τουλάχιστον για δύο εξάμηνα ως βοηθοί ερευνητές και, με βάση τα προσόντα και την εμπειρία τους, θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην διδασκαλία προπτυχιακών ή / και μεταπτυχιακών μαθημάτων υπό την επίβλεψη μελών του Τμήματος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Γλώσσα:Ελληνικά
Διάρκεια:3 χρόνια
Διδασκαλία:On Campus
ECTS:180

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Μουσική Παιδαγωγική
  • Διδασκαλία
  • Σύνθεση
  • Μουσική Παραγωγή

Χρήσιμες Πληροφορίες

Διαδικασία Εισδοχής

Οι Σύμβουλοί μας στο Γραφείο Εισδοχής θα σας στηρίξουν σε κάθε σας βήμα μέχρι την τελική σας εισαγωγή στο πανεπιστήμιο. θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας, βοηθώντας σας να επιλέξετε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, , θα σας ενημερώσουν για τις τάσεις στην αγορά εργασίας και θα σας ξεναγήσουν στην Πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Υποτροφίες και Οικονομική Βοήθεια

Το πρόγραμμα Υποτροφιών και Οικονομικής Στήριξης στοχεύει στην ενημέρωση των  φοιτητών, αναφορικά με την οικονομική υποστήριξη των σπουδών τους.  Η εν λόγω  οικονομική υποστήριξη παρέχεται στους φοιτητές σε μορφή υποτροφιών  (Ακαδημαϊκών και  αθλητικών),  η οικονομικής βοήθειας και χορηγιών.

Διαμονή Φοιτητών

Οι φοιτητικές οικιστικές μας μονάδες βρίσκονται μόλις λίγα λεπτά από την Πανεπιστημιούπολη και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους φοιτητές υψηλής ποιότητας στέγαση σε όμορφα και μοντέρνα στούντιο και διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, τα οποία υποστηρίζονται από άνετους κοινωνικούς χώρους, γυμναστήριο, αίθουσα πλυντηρίου και 24ωρη υπηρεσία ασφαλείας.

1
Δομή ΠρογράμματοςECTS
2
Εξειδικευμένα Μαθήματα30
3
Περιεκτική Εξέταση10
4
Ετοιμασία και Υποβολή Πρότασης Διδακτορικής Έρευνας
10
5
Ολοκλήρωση Ανεξάρτητης Ερευνητικής Εργασίας85
6
Συγγραφή και Υποβολή Διδακτορικής Διατριβής45
7
Σύνολo Πιστωτικών Μονάδων/ECTS180

Doctorate – Music Education

1
Εξειδικευμένα Μαθήματα30 ECTS
2
ΚωδικόςΤίτλος ΜαθήματοςECTS
3
MUS730
Εξειδικευμένα Θέματα Έρευνας στη Μουσική Παιδαγωγική
12
4
MUS740Μουσική Παιδαγωγική12
5
MUS750Σύγχρονες Τάσεις στη Μουσική Παιδαγωγική6
1
Περιεκτική Εξέταση10 ECTS
1
Ετοιμασία και Υποβολή Πρότασης Διδακτορικής Έρευνας10 ECTS
1
Ολοκλήρωση Ανεξάρτητης Ερευνητικής Εργασίας85 ECTS
2
Ολοκλήρωση ανεξάρτητης ερευνητικής εργασίας (διδακτορικό πρόγραμμα) σύμφωνα με το εγκεκριμένο διδακτορικό σχέδιο, υπό την επίβλεψη των εντεταλμένων προς τούτο μελών του καθηγητικού προσωπικού
1
Συγγραφή και Υποβολή Διδακτορικής Διατριβής45 ECTS

Πάτησε εδώ για το διδακτικό προσωπικό