Επιλογή Σελίδας
Διαδικτυακή Τελετή Αποφοίτησης 2020
Posted: June 4, 2020

Η ολοκλήρωση των σπουδών είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ζωής σας και ο κύκλος αυτός κλείνει με την Τελετή Αποφοίτησης.

 

H φετινή αποφοίτηση θα είναι διαφορετική από τις άλλες. Δεδομένης της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας και έχοντας ως βασικό γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των φοιτητών μας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα διοργανώσει την φετινή Τελετή Αποφοίτησης 2020 διαδικτυακά.  

Οι Διαδικτυακές Τελετές Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

 

Ημερομηνία Σχολή Link Ώρα
20/7/20 Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων live.euc.ac.cy

 

06.00μμ
21/7/20 Σχολή Επιστημών της Αγωγής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

 

06.00μμ
22/7/20 Νομική Σχολή 06.00μμ
23/7/20 Σχολή Θετικών Επιστημών 06.00μμ

 

Για την προετοιμασία σας γι’ αυτό το σημαντικό γεγονός πρέπει να ακολουθήσετε την καθορισμένη διαδικασία που περιγράφεται πιο κάτω.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ:

  1. Για την συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής πατήστε εδώ.
  2. Στην αίτηση θα σας ζητηθεί να ανεβάσετέ μια προσωπική φωτογραφία ακολουθώντας τις οδηγίες.

 

Τελική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 15 Ιουνίου 2020. 

Αιτήσεις πέραν της ημερομηνίας αυτής ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

 

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να συμπληρώσετε την Αίτηση διαδικτυακά ή παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Αντρέα Πεττεμερίδη στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στο Α.Pettemerides@euc.ac.cy

 

ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ
Η ομιλία του αριστούχου φοιτητή/τριας γίνεται από τον/την τελειόφοιτο με τον υψηλότερο Γενικό Μέσο Όρο σε προπτυχιακό επίπεδο, δεδομένου ότι πραγματοποιείται περάτωση σπουδών τον Μάιο (Εαρινό Τετράμηνο) του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
Τα Ακαδημαϊκά Βραβεία Αριστείας χορηγούνται στους τελειόφοιτους με τον υψηλότερο Γενικό Μέσο Όρο, τόσο σε προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό επίπεδο. Δικαιούχοι είναι φοιτητές/τριες που αποφοιτούν στο αντίστοιχο Ακαδημαϊκό Έτος (Φθινόπωρο ή / και Εαρινό Τετράμηνο).

 

Το πρόγραμμα θα σας αποσταλεί μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη φοιτητική σας διεύθυνση. Μπορείτε να προσκαλέσετέ όσα άτομα θέλετε για να παρακολουθήσουν την τελετή.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ 

Για την έκδοση του Τίτλου Σπουδών είναι απαραίτητη η κατάθεση της Αίτησης Τίτλου Σπουδών ηλεκτρονικά. Σε όσους φοιτητές δεν υποβάλλουν αίτηση δεν θα εκδίδετε Τίτλος Σπουδών. Οι Τίτλοι Σπουδών εκδίδονται σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία που ανακοινώνεται από το Γραφείο Εγγραφών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:  reg@euc.ac.cy 
Οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν την Αίτηση Έκδοσης Τίτλου Σπουδών διαδικτυακά πατώντας εδώ  και ακολούθως να επιλέξουν  «ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ». Θα πρέπει να συνδεθείτε με το φοιτητικό σας email για να μπορέσετε να υποβάλετε την αίτηση.