Έτος |
Τίτλος |
Άλλοι συγγραφείς |
Επιστημονικό Περιοδικό και Εκδότης / Συνέδριο |
Τόμος |
Σελ. |
2019 |
Functional stability of goats' milk yoghurt supplemented with Pistacia atlantica resin extracts and Saccharomyces boulardii |
Γιώργος Μπότσαρης, Βασίλης Γκέκας, Ιωάννης Γεροθανάσης |
International Journal of Dairy Technology |
73 |
134-143 |
2018 |
Predicting lactic acid bacteria population in a functional yoghurt |
Γιώργος Μπότσαρης, Βασίλης Γκέκας |
International Journal of Mathematical Models and Methods in Applied Sciences |
12 |
37-42 |
2016 |
Adherence to the Mediterranean Diet and Lifestyle Characteristics of University Students in Cyprus: A Cross-Sectional Survey |
Γιώργος Μπότσαρης, Βασίλης Γκέκας, Άντρη Παναγιώτου |
Journal of Nutrition and Metabolism |
ID 2742841 |
|
2015 |
Action and its Applications in Food Preservation. |
Γιώργος Μπότσαρης, Βασίλης Γκέκας |
MOJ Food Processing & Technology, |
2 |
|
2015 |
Health-Promoting Effects of Pistacia Resins: Recent Advances, Challenges, and Potential Applications in the Food Industry. |
Γιώργος Μπότσαρης, Βλάσιος Γούλας, Βασίλης Γκέκας |
Food Reviews International |
31 |
1-12 |
2017 |
Βαθμός προσκόλλησης στη Μεσογειακή Δίαιτα και χαρακτηριστικά του τρόπου ζωής φοιτητών στην Κύπρο: Συγχρονική Μελέτη |
Γιώργος Μπότσαρης, Βασίλης Γκέκας, Άντρη Παναγιώτου |
14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού |
|
|
2017 |
Προσθήκη εκχυλισμάτων ρητινών Pistacia μόνο ή σε συνδυασμό με την ζύμη Saccharomyces boulardii για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου λειτουργικού τροφίμου |
Γιώργος Μπότσαρης, Βλάσιος Γούλας, Βασίλης Γκέκας |
14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού |
|
|